A mágia (és minden fehér mágia) alapja: legyen jó neked, legyen jó a családodnak és legyen jó az egész világnak!
Tehát senkinek nem árthatsz azzal, amit te kívánsz !!
 
Szerelmi kívánságoknál sem mondhatod, hogy XY legyen enyém örökre !!!
Nem csak azért mert az „örökre” szó tulajdonképpen felfoghatatlan , hanem azért mert senkinek sem kívánhatod, hogy „legyen a tiéd” a te akaratod által--- mert ez már fekete mágia!
És egy JÓ BOSZI tudja, hogy az élet egy folyamatos változás, hullámhegyek és hullámvölgyek váltakozása…ami mindig egy nagy kerek egész fejlődést alkot. Nem birtokolhatunk senkit, mert mindenki egy individum…és mi sem engedhetjük meg másoknak, hogy birtokoljanak vagy befolyásoljanak.
Mert mindkettő függőség!
 
A Boszik szabadok! A szabadság érzését és tudományát tanítják.
Ez az ő mágiájuk ! A mágia egy élet-játék, igazából egy gyönyörűséges tánc, amihez a zenei aláfestést a Természet és az Univerzum rezgései, az önmagadba vetett HIT és a segíteni akarás adják! Ezért, játssz táncolj, és hamarosan megtalálod a helyed ebben az örömteli világban is !
Ez a MI mágiánk!
 
És mivel a szabadság más-más jelentéssel bír különböző emberek, élethelyzetek és sorsok között, ezért a TE szabadságod határait neked kell beállítanod és gyakorolnod!
 
Mit jelent a szabadság?
Azt, hogy nem függsz senkitől, se a férjedtől, sem a főnöködtől, sem a politikától, sem a pénztől…semmitől !
A magad ura vagy és megteremted amire szükséged van…mindezt úgy hogy másnak nem ártasz vele!
Ha úgy gondolod, hogy bármitől vagy bárkitől függ a boldogságod, a szabadságod, akkor a Napforduló napja a legjobb nap az évben, hogy ezt a tévhitet megold.
 
Igazából, mindig az van, amiben hiszel! Ha te most hajlandó vagy változtatni ezen…hajlandó vagy elhinni, hogy szabad vagy, akkor az leszel !
 
. Ahogy magadban meggyógyítod ezeket a dolgokat, a tágabb valóság is gyógyul általad. Ne becsüld alá saját személyes átalakulásod erejét, és hatását a környezetedre. Mert a tudatod és a tudatalattid tele van misztériumokkal, reményekkel., kiaknázatlan teremtő erővel.
.
Képességeid megbecsülésének, táplálásának, és fejlesztésének legegyszerűbb módja a pozitív gondolkodás, az önbecsülés és a dolgok kipróbálása ( nem próbálkozás, hanem kipróbálás!)
 
 A mágiához mindig tiszta testtel és lélekkel kezdj!!!
 
Főleg az elején amikor még kezdőként csinálod!
Higgy magadban!
A mágia nem azt jelenti, hogy: akarok egy autót…akarokegyautót !!!
 
A fehér mágia nem akarat kérdése, hanem szeretet energia !
A szeretethez tartozik az önszeretet- az, hogy annyira szeretem magam, mint bárki mást, tehát egyenlő vagyok bárkivel vagy bármivel- tehát szabad vagyok !
Aki szabad úgy Istenigazából az sose akar másokat igába hajtani !!!
Tudom, hogy most eszedbe jutott ezer dolog, hogy kitől és mitől függsz, vagy milyen nyűg fájdalom, betegség, pénzhiány tart fogva…
Tudom…
De, most mindent letehetsz, ha hiszel magadban.
…és ha nem sikerül elsőre, sikerül majd ötödikre vagy ezredikre :)  az a lényeg hogy csináld!
Változtasd meg a gondolkodásod Önmagadról !
 
Azért írom le hogy tudd: Te egy, egyedi és megismételhetetlen teremtmény vagy. Egy kihasználatlan aranybánya. Ásóval, csákánnyal lefejtjük a múlt és a gyötrelmek rétegeit rólad, és előhozzuk a Teremtő Csodás Szabad Nőt.
Fájni fog ! De megéri :)
 
Lássunk neki…
 
...a folytatást a Boszi-Suli Tanfolyam anyagában találhatod :)
a következő tanfolyam szeptemberben indul ...

Szerző: Manita  2010.06.20. 15:55 Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam mágia részletek boszi suli

A bejegyzés trackback címe:

https://boszi-suli.blog.hu/api/trackback/id/tr342095816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása