A legfontosabb dolog, amit magadért megtehetsz, hogy megkeresed a belső középpontodat, tudva azt, hogy életed minden fontos kérdésére ott van a válasz benned. Ez elérhető mindenki számára, aki hajlandó egy kis időt szentelni önmagára, az érzéseire, a teste üzeneteire...

Itt egy csöpp részlet a tanfolyam anyagából :)

Mindannyian, önmagunk és a felsőbb intelligencia érzékelésével születtünk a világra. Amikor rákapcsolódunk erre az energiára, az „össztudatból” lekérhetjük kérdéseinkre a válaszokat. Amikor pedig, befelé figyelünk, a saját belső középpontunkba, megtalálhatjuk, a békét, a nyugalmat és a kulcsot, hogy újra kinyithassuk intuitív lényünket a fentről jövő információ áradatnak. Önmagunkra figyelve, megkaphatjuk a választ kérdéseinkre, ezzel meggyógyítva testünket és lelkünket. Ehhez időre és kitartásra van szükségünk.
 
Sajnos sokunkat, teljesen másra neveltek…beszabályozták életünket, dogmákhoz esetleg tekintélyhez, pénzhez ragaszkodunk felnőtt korunkra. Vannak közöttünk olyanok, akiket vertek, vagy más módon zaklattak, esetleg lelkileg megnyomorítottak…és persze vannak, akikkel felnőttként most is ezt teszik.
Főleg a neveltetésünk, a fájdalmaink és traumáink miatt, Önmagunkban, a megérzéseinkben, a belső hangunkban egyáltalán nem bízunk. A MÚLT árnyai kísértenek, és blokkolják az életenergiánk szabadon áramlását, a fizikai és lelki egészségünk helyreállítását. Ilyen esetekben, nagyon fontos a testi, lelki, szellemi gátak, energia blokádok feloldása és az életerő keringésének helyreállítása, mert ez az alapja a belső középpont megtalálásának !
Egy kis meditációs gyakorlat következik:
 
......(természetesen majd a tanfolyam anyagában olvashatod) :)
 
Ha kiváncsi vagy az első ajándék leckére, és a Boszi-Suli tartalmára
                                       katt ide érte :)
Szerző: Manita  2010.05.11. 15:08 Szólj hozzá!

Címkék: részletek belső középpont

A bejegyzés trackback címe:

https://boszi-suli.blog.hu/api/trackback/id/tr121992548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása