2010. 06. 21.
   3      6    3         sorsút szám : 12      sorsszám: 3
Gondolataidat a női kreativitás, a teremtőerő használata jellemezze, érzelmeidet a harmónia és a szerelem érzése hassa át…cselekedeteidben pedig szintén a kreativitás, a dolgok megszülése és megvalósítása látszódjon.
 
Ekkor bejárhatod a 12-es sors utat, ami az eddigi életed 180 fokos megváltoztatásának lehetőségét hordozza, ha hajlandó vagy a gondolati mintáiddal, az eddigi utaddal szakítani.
Csak ekkor érkezhetsz el a hármas sorsszámhoz, ami (immáron harmadszorra) a női teremtőerőt, a könnyed kommunikációt, a kapcsolatteremtést, a szeretetet és a termékenységet jelenti.
Nevezhetjük a bennünk élő Három Istennő Napjának is :)
 
A napforduló, illetve Szent Iván-nap korábban június 21-re esett, csak egy naptárreform három nappal odébb rakta, azóta a napforduló napja a csillagászati napfordulóra esik (jún. 21 vagy 22), Szent Iván napja pedig június 24.ére, Szent Iván éjszakája viszont június 23.-án este kezdődik és június 24.én hajnalig tart. (vagyis Iván nap előestéjét nevezik Szent Iván éjszakájának.)
 
Igazából a csillagászati nyári napforduló az év leghosszabb napját adja (tehát a legrövidebb éjszakát).
Ez a nap a Föld bőségét, erejét szimbolizálja. Innentől rövidülnek a nappalok. Ekkor megnyílnak a világok közti kapuk, és a tündérek átjönnek a mi világunkba. Ez a nap a kívánságok ideje.
 
Az energia kapu  (a tündérút) 21.-én kb. 13.30 körül éri el a csúcspontját…vagyis akkor a leghatásosabb a teremtésünk. A reggeli és esti óráknak is van külön szertartása.
 
Aki akarja, kihasználhatja a csillagos ég adta energiákat 21.-én és a néphagyomány több száz éve működő Szent Iván éji áldásos hatását is.
 
Mit tehetünk, mit varázsolhatunk magunknak a Napfordulón és Szent Iván éjjelén?
Az egyediséged,  tudatosítása után, a női teremtőerő beindítása, ötletek, pénz, munka, szerelem és gyógyulás témában
Tisztítás – Aura tisztítás és a test-lélek-szellem tisztítása (a gondok, betegségek, lezáratlan ügyek, kapcsolatok letétele, átértékelése)
Termékenység fokozás
Gyógyítás, bajelhárítás, átok levétel
Szerelmesek napja, szerelmi kötés- oldás
A Tűz Víz Föld és Levegő elemek teremtő mágiájának használata Tündérboszorkány módon.
 
Milyen Tündérboszorkány lennék, ha nem osztanám meg veletek a Napforduló ma is élő mágiáit, a női teremtéseteknek az égi és földi energiazuhataggal megtámogatott kihasználását? A magyarok ősi rituáléit, a szomszédos népek és a Fehér boszorkányok Tűz és Napisteneinek élő erejét a gyakorlatban is, pont azon a napon, amikor a spirituális teremtő erőt használni kell ?
 
Hááát…
 
Ezért úgy döntöttem, hogy amiket én is használni szoktam a nyári napfordulókon…(vagyis) a működő energiák kihasználását megosztom veled is a gyakorlatban. Úgy, hogy otthon a négy fal közt, vagy a természetben Te is el tudd végezni azokat a mágikus rituálékat, amivel javíthatsz az életeden :)
 
Ezért egy plusz leckét teszek a Boszi-Suli anyagába, amit június 20.-án fogsz megkapni - HA jelentkezel a tanfolyamra -  hogy legyen időd felkészülni a következő nap (vagy Szent Iván éjszakája) teremtésére, az életed új mederbe terelésére.
 
Mi lesz a leckében?
 
Konkrétan a rituálék sorrendje és tennivalói, kiegészítői és valós, hatásos szövegei.
1. tisztítás, tisztulás (hogyan tegyük le bűneiket, bajaikat, problémáinkat)…
2. megtisztulva, hogyan hívjuk életre teremtő erőnket…
3. hogyan kívánjunk (egészséget, kiegyensúlyozott párkapcsolatot, munkát és bőséget)…
4. hogyan köszönjük meg…
 
Mit kell hozzá beszerezni?
 
Gyertyák vagy mécsesek, füstölők, 2-3 alma, egy pár szem cseresznye, papír, toll, gyógynövények (kamilla, édeskömény, bodza, hagyma…bármi lehet), egy pár szál virág a kertből, a rétről…esetleg tűz rakása a kertben…
 
Mi kell hozzá még?
 
Legalább 1 óra, amit Önmagaddal töltesz :)
 
Mivel a nap a napfordulókor éri el az ég felső pontját – ami azt jelenti, hogy a dolgok innentől változnak. Tehát, vagy megtanulod kihasználni és megtartani azt az energiát amit a Nap élete csúcsán minden évben ezen a napon kisugároz…vagy nem teszel semmit és a visszahúzódás a sötétség elfogadása (a napok rövidülése), a beletörődés következik.
 
Tehát, azt mutatom meg, HOGYAN tudod a leghosszabb Nap élet erejét, a kreativitást, a szerelmet, a bőséget megidézni és megtartani, hogy az év további részében is veled maradjon.
 
…már, mindent megpróbáltál…
                                       ….mond, mit veszíthetsz???
 
Ne feledd június 17.-én indul a Boszi-Suli Tanfolyam !
Jelentkezni, a tananyagot és az árakat megnézni itt tudod :)
 

Szerző: Manita  2010.06.07. 14:44 Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam teremtés boszi suli

A bejegyzés trackback címe:

https://boszi-suli.blog.hu/api/trackback/id/tr142063051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása